BRUGKLAS NIEUWS
Op deze speciale brugklaspagina vind je mededelingen en informatie speciaal voor de brugklas. Kijk bijvoorbeeld eens op onze verzameling handige websites via symbaloo. Of download het studievaardighedenboekje met tips voor alle vakken. In de loop van het jaar komen op deze plek belangrijke mededelingen te staan over brugklasactiviteiten en dergelijke. Houd deze pagina dus goed in de gaten. En kijk ook even naar de belangrijke data onder de foto van de mentoren!!!

 

Powerpoints voor ouders
De Powerpoint van de startbijeenkomst op maandag 22 augustus is hier te downloaden.
De PowerPoint van de ouderavond van donderdag 22 september is hier te downloaden.

 

HET BRUGKLASTEAM:
Brugklascoördinator : Mw. Maaike van den Berg.


De Brugklasmentoren (van links naar rechts):
Mw. Lucy Sutter-Faulkner: B1, Mnr. Cor de Jong: B2, Mnr. Lars Verboom: B3, Mnr. Joris Bakker: B4, Mnr. Willem Jan Kok: B5, Mw. Cuna Laura Duin: B6


BELANGRIJKE DATA

dinsdag 11 april: docentgesprekken; hiervoor kunnen je ouders (via Magister) een afspraak maken met maximaal 3 docenten. Kom je met je ouders mee om te bespreken hoe het met je gaat?

donderdag 20 april: theaterbezoek Maastheater: "Loslopend wild". We vertrekken om 10 uur met fiets (of met het OV als je niet op de fiets kunt) en komen in het 6e lesuur weer terug op school. Voorafgaand aan deze voorstelling heb je in een dramales of een andere les (als je geen drama hebt) een workshop ter voorbereiding.

22 april t/m 7 mei: 2 weken meivakantie!

dinsdag 30 mei: afsluiting wetenschaps- en techniekklas en theaterklas

woensdag 31 mei en donderdag 1 juni: project licht (je bent twee dagen lang met groepjes op excursie en aan het werk in de school; geen gewone lesdagen dus)

dinsdag 6 juni: presentaties project licht in de KWT

donderdag 8 juni: sportdag voor de hele school. 's Morgens is het voor de bovenbouw, 's middags is de onderbouw aan de beurt. Je kunt vooraf in de lessen LO aangeven welke sport je kiest. De sportdag vindt plaats op het terrein van HCR, Hazelaarweg 2, Rotterdam. Je kunt hier gemakkelijk op de fiets naar toe (als je vanuit de stad komt: via de Rozenbrug de snelweg over en dan steeds rechtdoor) of met het OV (tram 20 en 25 of bus 35).

19 juni t/m 23 juni: toetsweek voor de hele school, zie voor het toetsrooster het kopje 'roosters'.

dinsdag 27 juni: teruggeefdag (je krijgt al je toetsen terug via je mentor)

donderdag 6 juli: inleveren schoolboeken en uitreiking rapport. Meer informatie volgt nog.

zaterdag 8 juli: eerste dag van de ZOMERVAKANTIE!

maandag 21 augustus: eerste schooldag van het nieuwe jaar, maar als het goed is ben je dan geen brugklasser meer en is deze pagina niet meer voor jou ūüėČ

 

BESTANDEN EN HANDIGE WEBSITES

www.brugklaswerkweek.nl
 

FOTO'S

Asten:
Brugklassers in Asten
Brugklasdag 2016:
Brugklasdag-begeleiders-2016